TrusTool

Zet jij als organisatie de volgende stap naar een veilige werkomgeving?

Als HR-manager heb je de verantwoordelijkheid medewerkers een veilige werkomgeving te bieden. TrusTool helpt je bij invulling van die zorgplicht.

Video afspelen
  • Hoe zorg je voor een veilige meld- en werkomgeving?
  • Werkt de vertrouwenspersoon AVG compliant?
  • Hoe zorg je dat je goede data rapportages ontvangt?
  • Ben je bezig met invulling van het ESG-beleid?
  • Ben je als HR op zoek naar ondersteuning van experts?
  • Wist je dat TrusTool eenvoudig te implementeren is?

Meer weten?
Vraag dan de volledige demo aan waarin we je verder uitleggen hoe TrusTool je kan ondersteunen bij deze vragen.

Klantervaringen

Dorianne Broekman

“Praktijkervaring leert mij dat conflicten rond een onveilige werkomgeving alleen maar tot verliezers leiden. Dit heeft mij ertoe aangezet om TrusTool te ontwikkelen. “

Tevreden klanten

De voordelen van TrusTool

1

Veilige werkomgeving

Een veilige werkomgeving wordt bevorderd door een goede meldstructuur. Veel organisaties hebben een vertrouwenspersoon, maar hebben daarvoor geen proces ingericht. Daarvoor zorgt TrusTool.

2

AVG-compliant

Ook meldingen aan de vertrouwenspersoon vallen onder de AVG. TrusTool zorgt voor compliance. Dit is zeker ook van belang bij audit of certificering.

3

Data rapportage

Vanuit het TrusTool portaal kunnen eenvoudig en op ieder moment makkelijk anonieme data rapportages gemaakt worden. Inzicht geeft de mogelijkheid beleid bij te stellen.

4

ESG-beleid (CSRD-richtlijn)

De komende jaren worden steeds meer bedrijven verplicht om transparant te rapporteren over de maatregelen die zij nemen ten aanzien van sociale veiligheid. TrusTool kan hiervoor heel goed worden ingezet (ESRS – S1).

5

Ondersteuning experts

Wij hebben door onze jarenlange ervaring expertise en een groot netwerk om te adviseren bij het opzetten van gedragscodes, klachtenregelingen, klokkenluidersregeling en afspraken met vertrouwenspersonen.

6

Eenvoudig

Voor medewerkers is TrusTool is makkelijk in gebruik. Voor hen is het scannen van een QR-code voldoende om de vertrouwenspersoon te bereiken, het is niet nodig een app te downloaden.

Met TrusTool draag je bij aan een veilige werkomgeving

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?