TrusTool

Digitale oplossing

Een compleet proces
van melding tot rapportage

Voor alle organisaties die vertrouwenspersonen hebben aangesteld is TrusTool dé digitale oplossing.
TrusTool faciliteert vertrouwenspersonen in de uitoefening van hun rol en kan zowel gebruikt worden door interne vertrouwenspersonen als externe vertrouwenspersonen. Er zijn op maat gemaakte versies beschikbaar voor bedrijven, sportverenigingen, scholen en zorgorganisaties.

De voordelen van TrusTool

1

Melden met QR-code

Mensen kunnen op een laagdrempelige manier contact zoeken met de vertrouwenspersoon. De organisatie zorgt voor verspreiding van de QR-codes die gebruikt kunnen worden om een melding te doen.

2

Kiezen: anoniem of niet

Als de QR-code gescand is, komt de melder in de afgeschermde omgeving. Daar kan een keuze gemaakt worden tussen Nederlands of Engels. Vervolgens kan de melder kiezen voor een anonieme of niet-anonieme melding.

3

Ontvangst melding

De niet-anonieme melder krijgt per e-mail een automatische ontvangstbevestiging van de melding. De vertrouwenspersoon krijgt een bericht dat er in het portaal (dat alleen toegankelijk is voor die vertrouwenspersoon) een nieuwe melding staat.

4

Beveiligd dossier

De vertrouwenspersoon heeft een beveiligd dossier waar het proces van de melding wordt bijgehouden. Ook de melder kan toegang krijgen tot dit dossier. Er is ook ruimte voor eigen aantekeningen van de vertrouwenspersoon. Daar heeft de melder geen toegang toe.

5

Eenvoudig rapporteren

De vertrouwenspersoon kan voor bestuur, HR of de medezeggenschapsraad periodiek heel eenvoudig anonieme rapportages maken van alle meldingen van de organisatie. Dit bespaart heel veel tijd ten opzichte van handmatige rapportages.

Met TrusTool bouw je aan vertrouwen

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

TrusTool compleet

Vanaf

€ 30,-

per maand

Wat krijg je hiervoor?

  • Alle functies van TrusTool
  • Gepersonaliseerd portaal (logo. foto’s)
  • Tweetalig (NL – EN)
  • E-mail bericht bij nieuwe meldingen
  • Twee-staps-authenticatie
  • Introductiepakket voor communicatie
  • Online instructie van vertrouwenspersonen
  • Review reglementen vertrouwenspersoon
  • Helpdeskfunctie

Onze jaarabonnementen zijn tegen het einde van de jaartermijn opzegbaar met een opzegtermijn van 2 maanden. Een standaardlicentie per maand vanaf € 30,- / per jaar € 360,- exclusief btw. Je betaalt daarnaast nog eenmalig onboardingkosten. Maatwerklicenties zijn ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.